Posted on

Husgeråd för att rengöra ditt hem fint

Det är alltid bra att veta vilka objekt runt göteborg och ditt hem som du kan använda i en nypa för att rensa upp en viss typ av röran. De flesta av dessa kommer du att ha liggande eller kommer att gömma sig i ett skåp någonstans. Du kanske också vill överväga att köpa dessa och använda dem som alternativ till andra objekt som du normalt hittar i ditt hem i göteborg. Du kan bli överraskad av en del av dessa enkla föremål i din flyttstädning och hur de kan användas för att hålla ditt hus rent och fräscht, å andra sidan kan du använda en del av dessa själv för att hålla ditt hem ser helt nya.

Kaffesump

Denna underbara morgon hämta mig har annat än att få dig motiverad för rengöring använder jag bara bra såpor när jag ängnar mig åt städ göteborg. Kaffesump är bra på luktabsorption. För att använda dessa på ett effektivt sätt flyttstädning kan man helt enkelt sätta en skål med dem i kylen eller på en bokhylla. Skönheten är att de kan vara nya för användas, även om det används måste ändras regelbundet som de kommer mögel och växa mögel. Å andra sidan om du använder färska varor för ett bra pris behöver du bara ändra det varje par månader eller så för att hålla en fräsch något koffeinhaltiga lukt.

Vitvinsvinäger

Använd detta undrar renare att hålla din diskmaskin fräsch och fri från lukt. För att använda ättika vid städ i diskmaskinen effektivt att helt enkelt hälla ½ kopp den i tvättmedels kopparna och låt maskinen körs helt tom för en hel cykel. Som en bonus tips, kan du också använda ett par sked tals pulveriserad tvätt blekmedel, eller som ett alternativ du kan även använda barnens pulveriserad dryck blandar så länge de är citronsmak för att få samma effekt.

Isbitar

Ett enkelt sätt att rensa ut en rörig städ, sophantering och flyttstädning göteborg är att kasta en handfull isbitar i avloppet och slå på den. Detta kommer inte låter trevligt att lyssna på, men det hjälper att få bort eventuella matrester och bryta upp allt fett som kan täppa avloppet. Det är lätt att göra och bör göras varannan vecka för att hålla den ren, se till att köra kallt vatten på samma gång. Krånglar diskmaskinen? Detta kan du se en film på här. Om du vill hjälpa den luktar bättre kasta ner citrusskal och som apelsiner, citroner, lime eller grapefrukt för att bli av otäcka lukter och ytterligare bryta ner fett.

Torktumlare Ark

Dessa behändiga lilla blad kan vara din bästa vän i ett kök till ett bra pris. Har du någonsin haft en kastrull som verkar snuskig att rengöra? Fyll den med vatten och kasta en torktumlare ark i den. Låt det sitta över natten och titta på när miraklet sker. Nästa morgon allt du behöver göra är att svampen utanför ämnet som en gång fastnat; antistatmedlet i torkbladet kommer att bidra till att försvaga tag och band av den fastnade maten medan sköljmedel använder lossa egenskaper för att hjälpa ännu fler. Dessa kan du finna till förmånligt pris. Vill du leta efter flyttstädning pris kan du söka på google och kommer säkert att hitta något.

Tidningar

Istället för att kasta ut alla dina gamla papper, försöka ta dem och foder botten av dina soptunnor för att suga upp några läckande vätskor som kan sipprar genom trasiga påsar. Detta kan hjälpa till att rädda golvet och absorberar lukter.
Svamp och Bakpulver
Om du har vinylgolv eller linoleum, kan du använda denna ultra användbar combo att scuff ut eventuella repor som kan uppstå. Detta är en mycket enkel och effektiv metod de flesta människor vet inte.

Play-Doh

Favoritformbara barnleksak är perfekt för att plocka upp krossat glas. Det fungerar särskilt bra på att få de bitar som du missar som kan hamna i foten på vägen. Allt du behöver göra är att trycka på en bit in i ett område där ett glas gått sönder för att plocka upp skärvorna. Se till att linda upp det efteråt och att kasta den för att undvika skador.
Förhoppningsvis kan alla dessa vanliga husgeråd kan hjälpa dig att rensa upp en del av dessa särskilda mässar och att hålla ett rent hem. Se till att testa svampen och bakpulver metod på en yta av plats först för att se att det inte påverkar din plastmatta på något negativt sätt. Njut av dessa underbara tips och din nya fräscha hem