Posted on

Att hålla ett rent hem med Regelbundna Husgeråd

Utan att behöva anlita flyttstädning

Det bästa sättet att hålla ett hem rent är att arbeta på renligheten lite varje dag. En annan viktig aspekt är att använda alla de tips och tricks som ger dig de enklaste sätten att hålla ditt hem fräsch. Var och en av dessa objekt på listan är typiska husgeråd och kan göra en rengöring jobb otroligt enkelt. Njut av alla de hemligheter som proffsen använder för att rengöra!

För att hålla tvål avskum bildas på din dusch och badkar, här är en stor liten tips för dig. Nästa gång du tvättar och ren antingen en av dem med ett desinfektionsmedel ta babyolja och torka av hela ytan med olja (du kan även använda citronolja). Om du gör det en eller två gånger varje månad kan du skapa ett lager som kommer att bidra till att göra vattnet rinna ner på sidorna efter beading upp. Det kommer att rinna snabbare och ge dig mer tid innan du måste rengöra den igen.

Samma ämne som du använder för att lösa en orolig mage kan användas för att fräscha toaletter. Ta den brusande pulver och använda den i mellan skur eller skålen. Sätt den direkt i vattnet och låt det sitta och dra i 20 minuter, sedan borsta och spola vattnet. Du kan även använda en burk läsk (Det måste vara cola) och låt det dra i en timme. Syran i blandningen kommer att ta bort rost och andra mineralringar som kan visas i en smutsig toalett. Om ni känner att ni mot förmodan inte  vill göra detta kan ni anlita städfirmor för flyttstädning malmö.

Vinäger och trasor
För att bli av kalk bygga upp i din diskbänk börja med att blötlägga en gammal trasa i ättika, än att ta den och linda den runt kranen och låt det sitta i minst en timme sedan ta blöt trasa och torka av kranen. Detta bör ta bort uppbyggd och hjälper till att hålla det händer igen under en tid.

Bakpulver och citronsaft
För att bli av mögel på brickor och i din dusch eller duschdraperier, skapa en pasta som består av lika delar bakpulver och lika delar citronsaft. Ta blandningen och sprida det på ytan av kakel eller dusch gardinen. Lämna den sitta i minst två timmar och sedan skölj. Den mögel bör skölja rätt av, och du kan upprepa vid behov.
Vinäger
Detta är en av de bästa rengöring tips du någonsin kommer att stöta på, ta en sprayflaska och fylla den full av vit vinäger. Använd vinäger outspädd för rengöring krom och liknande rostfritt stål. Du kan även använda den för att rengöra tvål avskum i badrum och dusch, mögel bort av ytor, för att rengöra fönster, vinylgolv, och de flesta hårda plast eller glasytor. Oroa dig inte om lukten, kommer det att försvinna så fort den avdunstar.

Fönsterputsning
För fönsterputsning så kan man använda en rad olika typer av rengöringsmedel när man ska flyttstäda i helsingborg. Ajax eller Yes är två riktigt bra alternativ till detta. Glöm inte att göra rent fönsterskrapan efter varje dag. Kontakta fönsterputsning malmö om ni vill ha 100% hjälp med detta.
Förhoppningsvis var och en av dessa små tips hjälper dig att städa ditt hus och hålla den fräsch och ren regelbundet. De flesta av dessa är mycket billigare än köpta rengöringsmedel och är också mycket billigare!

Om ni vill lösa allt detta själva så kan ni anlita städfirmor i malmö!

Mvh, Anders