Posted on

Hur du väljer en städfirma för din verksamhet

Att ha en ren ställe är avgörande för produktiviteten och en hälsosam kundbas. Framgången för din verksamhet påverkas i hög grad av hygienen och hur noggrann du är på ditt kontor eller byggnad och de flesta företag kommer att anlita en professionell städfirma att ta hand om alla sanitära och vaktmästeri behov såsom flyttstädning. Din städfirma kommer vanligen ut till anläggningen efter kontorstid eller tidigt före dem. Detta kan vara effektivare än att ha en heltid vaktmästare som din dagliga anställda kan hantera eventuella olyckor som uppstår under dagen vid flyttstädning. Du hittar flera alternativ för rengöring företag i ditt område, men inte alla är lämpade att ta på städ ansvar för någon större och bra städfirma stockholm. Även om du kanske vill spara pengar genom att anställa en städtjänst som används för att bostads rengöring, är det rekommenderat att anlita ett företag som är specialiserat eller åtminstone rensar för företag på regelbunden basis.

Det första steget

Tala med flera företag i ditt område som är i branschen för noggrann flyttstädning stockholm av byggnader. De kommer att besöka era kontor eller verksamhet innan du får någon typ av uppskattning för sin tid. När du får en prisuppgift se och fråga vilka tjänster som ingår i citatet. En majoritet av de städare kommer att omfatta moppning, sopning, dammsugning om det behövs, damning och sanitetsrengöring. De flesta kommer att ge mattan rengöring några gånger om året eller på begäran mot en extra avgift.

Det andra steget

Be alltid om försäkringsbevis för att hålla städfirmorna fria från ansvar vid flyttstädning. Detta är bra och kommer inte att vara ett problem för alla legitima företag i Stockholm och är att vänta.

Tredje steget

Se till att du läser igenom hela avtalet noggrant. Nästan alla Stockholms billiga städfirmor förväntar sig att du underteckna ett kontrakt för en viss tid. Men det måste finnas en möjlighet att säga upp avtalet om du inte är nöjd med den tjänst som tillhandahålls. Du kanske vill fråga eller överväga ett företag som erbjuder testkörningar eller provanställningar. Även de som kan göra en månad till månad basis i stället för en tolv månaders kontrakt är bättre för din verksamhet.

Det fjärde steget

Alltid sträva efter att anställa ett av de billiga företagen med erfarenhet. Företag som har år eller årtionden av verksamheten under sitt bälte kommer alltid att vara de bästa företagen att välja. Det tar en hel del arbete för att hålla en verksamhet framgångsrik så länge. Och alla företag med många års erfarenhet kommer sannolikt att ge god service av de städfirmor som du hyr men ta inte billiga råd. De kommer också att bli bättre på att hantera dina specifika behov när det gäller affärer. Alla andra aspekter åt sidan, är detta förmodligen den viktigaste faktorn vid val av städfirma.

Det femte steget

Det sista steget är att be om referenser från företaget. Ett bra företag i Stockholm kan ge dig referenser. Deras tidigare kunder bör har bara gott att säga om dem och deras tjänster. Var inte rädd för att kontakta dessa kunder och fråga dem exakt hur allt gick. De flesta kommer inte avslöja det pris de betalade, men de kommer att kunna berätta för dig om de var nöjda med den service och nöjda med det slutliga resultatet.