Posted on Leave a comment

Så lyckas du med din betting

Först och främst så bör du vara så påläst som möjligt om lagen som du vill spela på. Det kan ta lite tid men det brukar löna sig i längden. Välj ut en eller ett par matcher och kolla upp lagen som spelar. Några punkter du kan kolla på är om lagen har några skador, hur formen ser ut och om de har hemmaplan eller bortaplan. Hos vissa spelbolag finns det även speltips som du kan ta del av. Där brukar det finnas en kommentar om varje lag.

Jämför de olika odds som finns

När du har plockat ut de matcher som du vill spela på hos bra utländska sidor är det en god idé att jämföra oddsen hos ett par olika spelbolag. Det är nämligen inte alltid exakt samma odds hos varje spelsajt. Om du bara lägger ner några extra minuter på att jämföra olika alternativ kan du få upp oddset ganska mycket. Dock bör du inte förvänta dig några gigantiska skillnader då alla oddsmakare använder samma typ av verktyg. Du kan också använda dig av en jämförelsesajt som listar olika spelbolag och dess odds.

Ta inga hastiga beslut

Det är inte så konstigt att betting är så populärt idag. Det är i princip alltid tillgängligt så länge du har en fungerande internetuppkoppling. Du behöver inte ens ha med dig en dator för det går lika bra att spela från din mobil. Om du vill skapa ett konto kan du göra det på någon enstaka minut. Det kan då vara lätt att ryckas med och spela för pengar som du egentligen inte tänkt att spela. Försök istället att betta med försiktighet och göra väl genomtänkta val.

Se vad oddset har för värde

En annan sak du måste tänka på är vilken risk du tar när du lägger ett bet. Det finns ju alltid en risk att du förlorar den summa som du spelar. Så måste du tänka när oddset är lite lägre. Låt oss säga att ett lag står i oddset 1.10. Då är de i princip klara segrare. Skulle du då satsa 100 kronor får du 110 kronor tillbaka. Alltså får du bara 10 kronor i vinst. Vill du då verkligen riskera en hel hundring bara för möjligheten att vinna 10 kronor? Det är i dessa lägen som det kan vara bra att lägga till en eller andra matcher på en och samma kupong.

Försök hitta skrällarna

Det är inte alltid det lag som har lägst odds som vinner matcherna. Faktum är att det skrällar väldigt ofta i flera olika sammanhang. Om du kan hitta dessa skrällarna kan du få ihop ett riktigt högt odds utan att behöva satsa för mycket. Här kommer vi återigen till vikten av att läsa på om lagen. Skulle du hitta ett lag som verkar vara i formsvacka är det inte omöjligt att de underpresterar. Det kan vara precis vad du behöver för att få in din spelkupong. Här kan du också ta hjälp av speltips på nätet om du inte har tid att läsa på om lagen på egen hand. Det brukar finnas många människor som gärna delar med sig av sina odds och sina tankar inför en spelomgång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.